Szállítási módok és díjak

(részletek az Általános szerződési feltételekből, hatályos 2020. március 1. napjától visszavonásig)

4.2. Az online Könyvesboltban az online vásárlás során csak magyarországi szállítási címre van lehetőség terméket rendelni. Nem magyarországi szállítási cím esetén e-mailben vegye fel a kapcsolatot az Evangélium365 Kiadóval  az evangelium365@gmail.com címen.

6. a) A Szolgáltatótól megrendelt termékeket a Vásárló által megadott címre szállítjuk, szállítási díj ellenében. A szállítási díj számítása a szállítási mód és a fizetés módja szerint kerül meghatározásra.

b) Választható szállítási módok:

I. Házhoz szállítás futárszolgálattal: A megrendelt termékeket Szolgáltatóval szerződött futárszolgálat a szállítási címre szállítja. A csomag átvételéhez személyes jelenlét szükséges.

II. Csomagátvétel Pick Pack Ponton: A Pick Pack Pont rendszerében regisztrált átvételi pontok egyikére kérhető a kiszállítás. A csomag Pick Pack Pontra való érkezéséről, illetve átvételének határidejéről SMS értesítést kap a Vásárló.

c) Szállítási díjak

I. Házhoz szállítással történő kiszállítás esetén a következő díjakat számítja fel a Szolgáltató. A díjak a visszavonásig érvényesek.

Fizetési mód

Szállítási díj

Bankkártyás fizetés

1000 Ft

Előre utalás

1000 Ft

Utánvét

1200 Ft

22000 Ft, azaz Huszonkettőezer Forint feletti vásárlás, bármely fizetési mód esetén

0 Ft

0 forint: Nincs szállítási díj olyan esetekben, amikor a Szolgáltató kedvezményes jelleggel elengedi a szállítási díjat, és erről tájékoztatja a Vásárlót, a kedvezmény igénybe vételének feltételeivel együtt.

Felhívjuk a Vásárló figyelmét, hogy az Élő Kenyér előfizetés megrendelése esetén a kiadványok a következő módokon kerülnek kiszállításra:

-          1 vagy 2 példányszámú előfizetés esetében a kiadványok postai levélküldeményként kerülnek elküldésre. Ez alól kivételt képez, ha az előfizetési díjat a Vásárló utánvéttel kívánja kifizetni.

-          3 vagy több példányszámú megrendelése esetén minden küldés futárszolgálattal történik.

-          Amennyiben az előfizetés megrendelésével egyidőben más termékeket is vásárolt, a csomag minden esetben futárszolgálattal kerül kiszállításra.

II. Pick Pack Pontra történő kiszállítás esetén a Szolgáltató a következő díjakat számolja fel.

Fizetési mód

Szállítási díj

Bankkártyás fizetés

1200 Ft

Előre utalás

1200 Ft

Utánvét

1200 Ft

22000 Ft, azaz Huszonkettőezer Forint feletti vásárlás, bármely fizetési mód esetén

0 Ft

d) Amennyiben a megrendelt termékek raktárkészleten vannak, azok feladása (átadása a Könyvesbolttal szerződött csomagszállító cégnek vagy a Magyar Postának) a megrendeléstől számított 14 munkanapon belül történik. Rövidebb határidőn belüli küldés telefonon vagy e-mailben kérhető, de többletköltséggel jár a Vásárló számára.

e) A futárszolgálat 3 munkanapos szállítási határidővel kézbesíti a csomagot a Vásárlónak házhoz szállítás esetén. A csomagszállító cég a Vásárlónak előzetesen e-mail értesítést küld a csomag várható érkezéséről, valamint utánvét esetén a fizetendő összegről.

Pick Pack Pontra történő kiszállítás esetén, a szolgáltatás sajátosságaiból adódóan a szerződött futárszolgálat nem tud kézbesítési időintervallumot (időpontot, határidőt) meghatározni, ezért a Pick Pack Pontra történő szállítási szolgáltatás nem időgarantált küldeménynek minősül. Mindazonáltal az esetek 99%-ában a várható szállítási idő a feladást követő 3-4. munkanapon történik meg. A csomag Pick Pack Pontra való érkezéséről, illetve átvételének határidejéről SMS és e-mail értesítést kap a Vásárló a futárszolgálattól.

f) A címzett az áru átvételét a csomagszállító levél, illetve Tértivevény aláírásával köteles igazolni – futárszolgálattal és Pick Pack Pontra történő kiszállítás esetében is.

g) Nem magyarországi szállítási cím megadása esetén a Szolgáltató azt tudja vállalni, hogy a megrendelt termékek kifizetését követően mielőbb, de legkésőbb 14 munkanapon belül feladja a küldeményt, de a megérkezés idejére vonatkozóan nem tud felelősséget vállalni.

h) Felhívjuk a Vásárlók figyelmét, hogy a Szerződés a megrendelési adatok elfogadásával lép életbe, vagyis az adatok hiánytalan megadása, illetve a választott fizetési módnak megfelelő befizetés megérkezését követően.

 

MOBIL EVANGÉLIUM ALKALMAZÁS

Töltse le okostelefonjára az evangelium365 alkalmazást és használja ki az egyéni beállítások lehetőségeit!

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Ön is megkaphatja naponta ingyen az e-vangéliumot e-mailben, ha feliratkozik levelezőlistánkra. Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson a "Feliratkozás" gombra. Hamarosan kap egy automatikus e-mailt, amelyben meg kell erősíteni a feliratkozást. A megerősítés azért szükséges, hogy senki ne élhessen vissza az Ön e-mail címével. A következő naptól már kapja is az e-vangéliumot.

Ha gondja van a feliratkozással, kérem, forduljon a lista tulajdonosához, Horváth István Sándor atyához a his@katolikus.hu címen.

Sikeres feliratkozás Hiba történt a feliratkozás során.