Az online Könyvesboltról

Az evangelium365.hu oldalon található Könyvesbolt az Evangélium365 Kiadó online könyvesboltja. Az Evangélium365 Kiadó saját könyveimet és az általam gondozott kiadványokat adja ki és teszi elérhetővé az olvasók számára. A Kiadót és az online Könyvesboltot azért hoztuk létre, hogy az érdeklődők számára lehetőséget teremtsünk evangelizációs kiadványaink megismerésére.

A Kiadó és a Könyvesbolt missziója megegyezik a napi e-vangélium e-mail lista céljaival: olvasni, élni és hirdetni az evangéliumot az embereknek, és példát mutatni abban, hogy ők ezt az életcélt miként tudják megvalósítani saját életükben.

A Szívem első gondolata című könyvek azért születtek meg, mert nem szeret mindenki az interneten olvasni, nem is használja mindenki az internetet. Ezért szükségét éreztem annak, hogy a napi evangéliumhoz tartozó elmélkedések olvasása könyv formájában is eljusson az emberekhez.

A napi e-vangélium olvasói jól tudják, hogy mindig is szívügyem volt a gyerekek evangelizációja. Azon fáradozom, hogy közelebb vigyük hozzájuk a szentmiséket, hogy szívükkel is igazán meg tudják élni az ott elhangzottakat, hogy hitük növekedjen, és Jézus tanítása és szeretete a hittanórákon kívül is elkísérje őket. Ezeket a célokat szolgálja az Élő Kenyér misekalauz, a foglalkoztató füzetek, a képes gyermekkönyvek és a vallásos grafikával ellátott tanszerek.

Szeretettel ajánlom e könyveket és kiadványokat az olvasók számára:

István atya - Horváth István Sándor

MOBIL EVANGÉLIUM ALKALMAZÁS

Töltse le okostelefonjára az evangelium365 alkalmazást és használja ki az egyéni beállítások lehetőségeit!

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Ön is megkaphatja naponta ingyen az e-vangéliumot e-mailben, ha feliratkozik levelezőlistánkra. Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson a "Feliratkozás" gombra. Hamarosan kap egy automatikus e-mailt, amelyben meg kell erősíteni a feliratkozást. A megerősítés azért szükséges, hogy senki ne élhessen vissza az Ön e-mail címével. A következő naptól már kapja is az e-vangéliumot.

Ha gondja van a feliratkozással, kérem, forduljon a lista tulajdonosához, Horváth István Sándor atyához a his@katolikus.hu címen.

Sikeres feliratkozás Hiba történt a feliratkozás során.