Az online Könyvesboltról

Az evangelium365.hu oldalon található Könyvesbolt az Evangélium365 Kiadó online könyvesboltja. Az Evangélium365 Kiadó saját könyveimet és az általam gondozott kiadványokat adja ki és teszi elérhetővé az olvasók számára. A Kiadót és az online Könyvesboltot azért hoztuk létre, hogy az érdeklődők számára lehetőséget teremtsünk evangelizációs kiadványaink megismerésére.

A Kiadó és a Könyvesbolt missziója megegyezik a napi e-vangélium e-mail lista céljaival: olvasni, élni és hirdetni az evangéliumot az embereknek, és példát mutatni abban, hogy ők ezt az életcélt miként tudják megvalósítani saját életükben.

A Szívem első gondolata című könyvek azért születtek meg, mert nem szeret mindenki az interneten olvasni, nem is használja mindenki az internetet. Ezért szükségét éreztem annak, hogy a napi evangéliumhoz tartozó elmélkedések olvasása könyv formájában is eljusson az emberekhez.

A napi e-vangélium olvasói jól tudják, hogy mindig is szívügyem volt a gyerekek evangelizációja. Azon fáradozom, hogy közelebb vigyük hozzájuk a szentmiséket, hogy szívükkel is igazán meg tudják élni az ott elhangzottakat, hogy hitük növekedjen, és Jézus tanítása és szeretete a hittanórákon kívül is elkísérje őket. Ezeket a célokat szolgálja az Élő Kenyér misekalauz, a foglalkoztató füzetek, a képes gyermekkönyvek és a vallásos grafikával ellátott tanszerek.

Szeretettel ajánlom e könyveket és kiadványokat az olvasók számára:

István atya - Horváth István Sándor

MOBIL EVANGÉLIUM ALKALMAZÁS

Töltse le okostelefonjára az Evangelium365 alkalmazást az App Store vagy Google Play helyekről, és használja ki az egyéni beállítások lehetőségeit!

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Ön is megkaphatja naponta ingyen az e-vangéliumot e-mailben, ha feliratkozik levelezőlistánkra. Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson a "Feliratkozás" gombra. Hamarosan kap egy automatikus e-mailt, amelyben meg kell erősíteni a feliratkozást. A megerősítés azért szükséges, hogy senki ne élhessen vissza az Ön e-mail címével. A következő naptól már kapja is az e-vangéliumot.

Ha gondja van a feliratkozással, kérem, forduljon a lista tulajdonosához, Horváth István Sándor atyához a his@katolikus.hu címen.

Sikeres feliratkozás Hiba történt a feliratkozás során.