6. Vasár- és ünnepnapi elmélkedések gyűjteményei

Rendezés:

6. Vasár- és ünnepnapi elmélkedések gyűjteményei

 • ÚJ

  Horváth István Sándor: Az evangélium fénye A-B-C kötet

  Az evangélium fénye "A" kötete a 2020. évi, a "B" kötet a 2021. évi, a "C" kötet a 2022. évi vasárnapi és ünnepnapi evangéliumi elmélkedéseket és imákat tartalmazza.

  6000 Ft
  11 db-tól 5500 Ft
 • Horváth István Sándor: Növekvő vetés A-B-C kötet

  A Növekvő vetés "A" kötete a 2017. évi, a "B" kötet a 2018. évi, a "C" kötet a 2019. évi vasárnapi és ünnepnapi evangéliumi elmélkedéseket és imákat tartalmazza.

  Nem rendelhető
 • Horváth István Sándor: Örök evangélium A-B-C kötet

  Az Örök evangélium "A" kötete a 2014. évi, a "B" kötet a 2015. évi, a "C" kötet a 2016. évi vasárnapi és ünnepnapi evangéliumi elmélkedéseket és imákat tartalmazza.

  Nem rendelhető
 • Horváth István Sándor: A hit forrása A-B-C kötet

  A hit forrása A-B-C kötetek a 2011-2012-2013. évi elmélkedéseket tartalmazzák az evangéliumról vasár- és ünnepnapokra. Minden elmélkedés imával zárul, melyeket a Szerző az elmélkedés szövegéhez írt.

  Nem rendelhető
 • Horváth István Sándor: Igéddel éltess engem! A-B-C kötet

  Az Igéddel éltess engem! A-B-C kötetek a 2008-2009-2010. évi elmélkedéseket tartalmazzák az evangéliumról vasár- és ünnepnapokra.

  Nem rendelhető
 • Horváth István Sándor: Szívünkben mély nyomot hagyott A-B-C kötet

  A kötetek a 2005-2006-2007. évi vasár- és ünnepnapok evangéliumáról való elmélkedéseket tartalmazzák. Az első kiadású kötetek, amelyek Horváth István Sándor atya elmélkedéseit gyűjtik össze.

  Nem rendelhető

MOBIL EVANGÉLIUM ALKALMAZÁS

Töltse le okostelefonjára az Evangelium365 alkalmazást az App Store vagy Google Play helyekről, és használja ki az egyéni beállítások lehetőségeit!

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Ön is megkaphatja naponta ingyen az e-vangéliumot e-mailben, ha feliratkozik levelezőlistánkra. Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson a "Feliratkozás" gombra. Hamarosan kap egy automatikus e-mailt, amelyben meg kell erősíteni a feliratkozást. A megerősítés azért szükséges, hogy senki ne élhessen vissza az Ön e-mail címével. A következő naptól már kapja is az e-vangéliumot.

Ha gondja van a feliratkozással, kérem, forduljon a lista tulajdonosához, Horváth István Sándor atyához a his@katolikus.hu címen.

Sikeres feliratkozás Hiba történt a feliratkozás során.