2. Élő Kenyér termékcsalád gyermekeknek

Rendezés:

2. Élő Kenyér termékcsalád gyermekeknek

 • Dr. Wächterné Lakatos Ágnes: Élő Evangélium a „B” évre

  E foglalkoztató füzet a liturgikus „B” évnek megfelelően kalauzolja a gyerekeket hétről hétre, mindig az adott vasárnap és ünnep evangéliumi üzenetéhez kapcsolódó feladatokkal.

  1200 Ft
  10 db-tól 1100 Ft
 • Dr. Wächterné Lakatos Ágnes: Élő Evangélium az „A” évre

  E foglalkoztató füzet a liturgikus „A” évnek megfelelően kalauzolja a gyerekeket hétről hétre, mindig az adott vasárnapnak és ünnepnek megfelelő, kreativitást, gondolkodást és érzést kívánó feladatokkal.

  1200 Ft
 • Dr. Wächterné Lakatos Ágnes: Élő Evangélium Szent Mártonnal

  A foglalkoztató füzet Szent Márton életét és tiszteletét tanítja meg a gyerekekkel, az ő életét bemutató játékos feladatokkal. E füzet segítségével hétről hétre kalauzolja a gyerekeket hétről hétre, mindig az adott vasárnapnak és ünnepnek megfelelő, kreativitást, gondolkodást és érzést kívánó feladatokkal.

  1200 Ft
 • Élő Kenyér misekalauz - Előfizetés a 2018. év hátralévő részére, augusztustól decemberig (5 szám)

  Havonta megjelenő misekalauz, a vasárnapi és ünnepnapi szentmise szövegeivel, szentek életével, játékos feladatokkal. 64+4 oldal. Teljes terjedelmében színes, minden oldalon képpel. 6-14 éves gyermekeknek ajánlott.

  2750 Ft
  20 db-tól 2000 Ft

MOBIL EVANGÉLIUM ALKALMAZÁS

Töltse le okostelefonjára az evangelium365 alkalmazást és használja ki az egyéni beállítások lehetőségeit!

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Ön is megkaphatja naponta ingyen az e-vangéliumot e-mailben, ha feliratkozik levelezőlistánkra. Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson a "Feliratkozás" gombra. Hamarosan kap egy automatikus e-mailt, amelyben meg kell erősíteni a feliratkozást. A megerősítés azért szükséges, hogy senki ne élhessen vissza az Ön e-mail címével. A következő naptól már kapja is az e-vangéliumot.

Ha gondja van a feliratkozással, kérem, forduljon a lista tulajdonosához, Horváth István Sándor atyához a his@katolikus.hu címen.

Sikeres feliratkozás Hiba történt a feliratkozás során.