2. Élő Kenyér termékcsalád gyermekeknek

Rendezés:

2. Élő Kenyér termékcsalád gyermekeknek

 • ÚJ

  Élő Kenyér misekalauz - Előfizetés 2023. január-december, 12 hónapra

  Havonta megjelenő misekalauz, a vasárnapi és ünnepnapi szentmise szövegeivel, szentek életével, játékos feladatokkal. 64+4 oldal. Teljes terjedelmében színes, minden oldalon képpel. 6-14 éves gyermekeknek ajánlott.

  9000 Ft
  20 db-tól 6000 Ft
 • Élő Kenyér Gyereknaptár 2019

  E naptár segítségével könnyen készülhetnek a gyerekek az év ünnepeire, a családtagok születésnapjára, vagy az iskola különböző eseményeire.

  Nem rendelhető
 • Dr. Wächterné Lakatos Ágnes: Élő Evangélium a „C” évre

  E foglalkoztató füzet a liturgikus „C” évnek megfelelően kalauzolja a gyerekeket hétről hétre, mindig az adott vasárnap és ünnep evangéliumi üzenetéhez kapcsolódó feladatokkal.

  Nem rendelhető
 • Dr. Wächterné Lakatos Ágnes: Élő Evangélium a „B” évre

  E foglalkoztató füzet a liturgikus „B” évnek megfelelően kalauzolja a gyerekeket hétről hétre, mindig az adott vasárnap és ünnep evangéliumi üzenetéhez kapcsolódó feladatokkal.

  1200 Ft
  10 db-tól 1100 Ft
 • Dr. Wächterné Lakatos Ágnes: Élő Evangélium az „A” évre

  E foglalkoztató füzet a liturgikus „A” évnek megfelelően kalauzolja a gyerekeket hétről hétre, mindig az adott vasárnapnak és ünnepnek megfelelő, kreativitást, gondolkodást és érzést kívánó feladatokkal.

  Nem rendelhető
 • Dr. Wächterné Lakatos Ágnes: Élő Evangélium Szent Mártonnal

  A foglalkoztató füzet Szent Márton életét és tiszteletét tanítja meg a gyerekekkel, az ő életét bemutató játékos feladatokkal. E füzet segítségével hétről hétre kalauzolja a gyerekeket hétről hétre, mindig az adott vasárnapnak és ünnepnek megfelelő, kreativitást, gondolkodást és érzést kívánó feladatokkal.

  1200 Ft

MOBIL EVANGÉLIUM ALKALMAZÁS

Töltse le okostelefonjára az Evangelium365 alkalmazást az App Store vagy Google Play helyekről, és használja ki az egyéni beállítások lehetőségeit!

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Ön is megkaphatja naponta ingyen az e-vangéliumot e-mailben, ha feliratkozik levelezőlistánkra. Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson a "Feliratkozás" gombra. Hamarosan kap egy automatikus e-mailt, amelyben meg kell erősíteni a feliratkozást. A megerősítés azért szükséges, hogy senki ne élhessen vissza az Ön e-mail címével. A következő naptól már kapja is az e-vangéliumot.

Ha gondja van a feliratkozással, kérem, forduljon a lista tulajdonosához, Horváth István Sándor atyához a his@katolikus.hu címen.

Sikeres feliratkozás Hiba történt a feliratkozás során.