Evangélium365 könyvesbolt

Rózsafüzér

Lélekre ható segédeszköz

990 Ft
11 db-tól 940 Ft
Hozzáadás a kedvencekhez

Rózsafüzér

Figyelem! Az Evangélium365 webáruházban PickPackPont-ra történő rendelések esetén egy technikai hiba miatt a szállítási díj (2200 Ft) nem kerül a kosárba. Természetesen ilyen technikai hiba esetén is kell szállítási díjat fizetni a csomag elküldéséért, miként azt az ÁSZF is tartalmazza. Ha bankkártyával kifizeti a megrendelt könyveket, a szállítási díjat (2200 Ft) a csomag átvételekor tudja megfizetni. Ha előre utalást választ, kérjük, hogy a 2200 Ft szállítási díjat is utalja el, egyébként a csomag átvételekor tudja megfizetni. Utánvétes rendelés esetén a szállítási díjat is beszámítjuk a fizetendő összegbe.

Szíves elnézésüket kérjük a hiba miatt okozott esetleges kellemetlenségért!

A rózsafüzér egyediségét a csomagolás adja, amely gyógyszeresdobozhoz hasonlít. A doboz 1 db fából készült rózsafüzért tartalmaz, továbbá egy "betegtájékoztatót", amely részletesen ismerteti az imádkozás célját, az alkalmazás módját, a lehetséges mellékhatásokat, valamint azt is, hogy az egyes szemekre melyik imádságot és titkot kell mondani. A leírás alapján azok is könnyen megtanulhatják a rózsafüzér imádkozását, akik számára eddig ez nem volt ismert.

A rózsafüzér imádkozása javasolt egészséges embereknek, testi- vagy lelki betegségben szenvedőknek, gyermekeknek, fiataloknak, időseknek egyaránt. Minden rózsafüzér imádságot érdemes valamiért, valakiért felajánlani.

Figyelem! A rózsafüzér imádkozása nem helyettesíti az orvos által előírt gyógyszereket! Azokat változatlan adagolásban kell alkalmazni!

 

Rendelés űrlapon

Ha a webáruház helyett szívesebben rendelne űrlapon, az alábbi linken megteheti. Az űrlap biztonságos, akkor is, ha böngészője mást jelez.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc_nX5VLb1tS9lp_0khS-ZIV2Kl52Iux-qdtW0bVZoYRDo3qg/viewform

 

Rendelés e-mailben

Ha e-mailben szeretne rendelni, kérjük, küldje el az alábbi adatokat az evangelium365@gmail.com címünkre.

Darabszám:
Megrendelő neve:
Szállítási cím irányítószámmal:
Átvevő telefonszáma (a csomagfutár számára):
Adószám (nem kötelező megadni):

MOBIL EVANGÉLIUM ALKALMAZÁS

Töltse le okostelefonjára az Evangelium365 alkalmazást az App Store vagy Google Play helyekről, és használja ki az egyéni beállítások lehetőségeit!

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Ön is megkaphatja naponta ingyen az e-vangéliumot e-mailben, ha feliratkozik levelezőlistánkra. Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson a "Feliratkozás" gombra. Hamarosan kap egy automatikus e-mailt, amelyben meg kell erősíteni a feliratkozást. A megerősítés azért szükséges, hogy senki ne élhessen vissza az Ön e-mail címével. A következő naptól már kapja is az e-vangéliumot.

Ha gondja van a feliratkozással, kérem, forduljon a lista tulajdonosához, Horváth István Sándor atyához a his@katolikus.hu címen.

Sikeres feliratkozás Hiba történt a feliratkozás során.