Dr. Wächterné Lakatos Ágnes: Élő Evangélium Szent Mártonnal

A foglalkoztató füzet Szent Márton életét és tiszteletét tanítja meg a gyerekekkel, az ő életét bemutató játékos feladatokkal. E füzet segítségével hétről hétre kalauzolja a gyerekeket hétről hétre, mindig az adott vasárnapnak és ünnepnek megfelelő, kreativitást, gondolkodást és érzést kívánó feladatokkal.

1200 Ft
Hozzáadás a kedvencekhez

Dr. Wächterné Lakatos Ágnes: Élő Evangélium Szent Mártonnal

Katolikus szülőként fontos Önnek gyermeke vallásos nevelése? Szeretné, ha gyermeke jobban értené Jézus üzenetét?

Hitoktatóként szeretne segítséget kapni, hogy hittanos tanítványaival hétről hétre játékos feladatok segítségével feldolgozzák Szent Márton püspök életét?

Erre ad megoldást ez az Élő Evangélium fogalkoztató füzet.

 

Kedves Olvasók!

Kedves Gyerekek!

Ez a különleges füzet hazánk szülöttének, Szent Márton püspök életének állomásaihoz kapcsolódóan, és az egyházi ünnepek köré gyűjtve egész évre ad a kezetek és képzeletetek ügyességét igénylő feladatokat. A játékok és feladványok még nagyobb örömet okoznak majd nektek, ha társaitokkal közösen oldjátok meg azokat.

Ha lépésről lépésre haladtok a feladatok megoldásában, segítségükkel Szent Márton színes és nagyon tanulságos életét ismerhetitek meg, aki Savariában (a mai Szombathelyen) született, majd később a franciaországi Tours városának lett a püspöke. Szent Márton élete azért példaértékű minden gyermek és felnőtt számára, mert a legnehezebb körülmények és megpróbáltatások között is mindig csak Jézusra tekintett, az ő útját kereste és járta.

Kívánom nektek, hogy az olvasás és a feladványok elkészítése közben érintse meg szíveteket Szent Márton hite és minden jó cselekedete, hogy ezáltal ti is közelebb kerüljetek Jézushoz.

Jó munkát és vidám időtöltést kívánok:

Ágnes néni, a szerző

 

„Keresztény játékok” foglalkozás gyerekeknek

A szerző szívesen vállalja játékos foglalkozások és kreatív játékok vezetését gyermekeknek hittantáborokban, imatáborokban, egyházi rendezvényeken, iskolai programokon, hittanórákon vagy hasonló alkalmakon. Igény esetén egyeztetés a következő e-mail címen: keresztenyjatekok@gmail.com,vagy telefonon: 0630 285 7992.

MOBIL EVANGÉLIUM ALKALMAZÁS

Töltse le okostelefonjára az evangelium365 alkalmazást és használja ki az egyéni beállítások lehetőségeit!

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Ön is megkaphatja naponta ingyen az e-vangéliumot e-mailben, ha feliratkozik levelezőlistánkra. Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson a "Feliratkozás" gombra. Hamarosan kap egy automatikus e-mailt, amelyben meg kell erősíteni a feliratkozást. A megerősítés azért szükséges, hogy senki ne élhessen vissza az Ön e-mail címével. A következő naptól már kapja is az e-vangéliumot.

Ha gondja van a feliratkozással, kérem, forduljon a lista tulajdonosához, Horváth István Sándor atyához a his@katolikus.hu címen.

Sikeres feliratkozás Hiba történt a feliratkozás során.