Evangélium365 könyvesbolt

Horváth István Sándor: Szívünkben mély nyomot hagyott A-B-C kötet

A kötetek a 2005-2006-2007. évi vasár- és ünnepnapok evangéliumáról való elmélkedéseket tartalmazzák. Az első kiadású kötetek, amelyek Horváth István Sándor atya elmélkedéseit gyűjtik össze.

Hozzáadás a kedvencekhez

Horváth István Sándor: Szívünkben mély nyomot hagyott A-B-C kötet

Szívesen olvassa a Bibliát? Vagy talán most szeretné elkezdeni a szentírás rendszeres olvasását? Szeretne hozzá hiteles egyházi magyarázatot, elmélkedést kapni?

Horváth István Sándor atya elmélkedései ehhez adnak segítséget. A napi evangéliumhoz kapcsolódó elmélkedések nem csak az interneten olvashatóak, hanem könyvben is megjelentek. Kiváló lelki olvasmány katolikusoknak és más felekezethez tartozóknak egyaránt,  akik a hit útján járva keresik Istent.

 

Ajánlás

„Az apostoloknak semmilyen eszközre nem volt szükségük, amikor missziós útra indultak, s egyedül az Úr szavát vitték magukkal, de nem mint tanult, hanem mint megélt igazságot. Ezt az eszköztelenséget kérte tőlük a Mester. Így volt ez akkor, amikor nyilvános működésének idején Jézus elküldte őket tanítani, s akkor is, amikor a feltámadást követően a Lélek indította őket tanúságtételre és igehirdetésre. Mára a szóbeli igehirdetés mellett komoly eszköztár áll rendelkezésére azoknak, akik a krisztusi tanítás továbbadásán fáradoznak, amelyeket érdemes kihasználnunk, miközben Istenre bízzuk, hogy ezen eszközökön keresztül miként akar hatni az emberekre.

E gyűjtemény, melyet a Szentíráson keresztül Isten egyre jobban megismerni akaró, jó szándékú olvasó most a kezében tart, tanúságtétel kíván lenni arról, hogy milyen nyomot hagyott bennem az évek során Isten szavának olvasása és hirdetése.

Reményeim szerint gondolatébresztő írások ezek, amelyek felkeltik a vágyat másokban is Isten szavának olvasására és Isten megtestesült Igéjével, Jézussal való személyes találkozásra. Ő hagy mindannyiunk szívében mély nyomot.” – Horváth István Sándor

MOBIL EVANGÉLIUM ALKALMAZÁS

Töltse le okostelefonjára az evangelium365 alkalmazást és használja ki az egyéni beállítások lehetőségeit!

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Ön is megkaphatja naponta ingyen az e-vangéliumot e-mailben, ha feliratkozik levelezőlistánkra. Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson a "Feliratkozás" gombra. Hamarosan kap egy automatikus e-mailt, amelyben meg kell erősíteni a feliratkozást. A megerősítés azért szükséges, hogy senki ne élhessen vissza az Ön e-mail címével. A következő naptól már kapja is az e-vangéliumot.

Ha gondja van a feliratkozással, kérem, forduljon a lista tulajdonosához, Horváth István Sándor atyához a his@katolikus.hu címen.

Sikeres feliratkozás Hiba történt a feliratkozás során.