Evangélium365 könyvesbolt

Horváth István Sándor: A hit forrása A-B-C kötet

A hit forrása A-B-C kötetek a 2011-2012-2013. évi elmélkedéseket tartalmazzák az evangéliumról vasár- és ünnepnapokra. Minden elmélkedés imával zárul, melyeket a Szerző az elmélkedés szövegéhez írt.

Hozzáadás a kedvencekhez

Horváth István Sándor: A hit forrása A-B-C kötet

Szívesen olvassa a Bibliát? Vagy talán most szeretné elkezdeni a szentírás rendszeres olvasását? Szeretne hozzá hiteles egyházi magyarázatot, elmélkedést kapni?

Horváth István Sándor atya elmélkedései ehhez adnak segítséget. A napi evangéliumhoz kapcsolódó elmélkedések nem csak az interneten olvashatóak, hanem könyvben is megjelentek. Kiváló lelki olvasmány katolikusoknak és más felekezethez tartozóknak egyaránt,  akik a hit útján járva keresik Istent.

  

Ajánlás

Az e kötetekben található elmélkedések segítsék az olvasókat a vasárnapi szentmiséken elhangzó evangéliumi szakaszok egyre jobb megértésében és ezáltal hitük erősödésében! Fedezzék fel az evangéliumban az üdvösség útját! Találják meg az evangéliumban Krisztust, az Üdvözítőt! Leljenek rá az evangéliumban hitünk tiszta forrására! Fedezzék fel a szívhez és az értelemhez szóló igazságot, Jézus Krisztus igazságát, az üdvösségre vezető igazságot!

„A hit ott kezdődik, ahol az emberi gondolkodás már nem képes továbblépni. A hit ott kezdődik, ahol már nem találunk emberi magyarázatokat. A hit ott kezdődik, ahol az emberileg megtehetőnél többre van szükség vagy több történik. A hit olyan helyre vezet, ahová csupán emberi erőnkkel nem jutnánk el soha. A hit az Istenhez vezető út. Emberi véges kicsinységünk és Isten végtelen nagysága között nem létezik más út, csak a hit útja. A hitet egy végtelenül széles folyó felett átívelő hídhoz lehetne hasonlítani. De ki tervezi meg és ki építi meg ezt a hidat? Azt sejtjük, hogy nekünk kellene járni rajta, nekünk kellene közelebb kerülni rajta Istenhez, de ki hozza létre ezt a hidat?” (Részlet a 2012. július 8-ai elmélkedésből)

MOBIL EVANGÉLIUM ALKALMAZÁS

Töltse le okostelefonjára az evangelium365 alkalmazást és használja ki az egyéni beállítások lehetőségeit!

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Ön is megkaphatja naponta ingyen az e-vangéliumot e-mailben, ha feliratkozik levelezőlistánkra. Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson a "Feliratkozás" gombra. Hamarosan kap egy automatikus e-mailt, amelyben meg kell erősíteni a feliratkozást. A megerősítés azért szükséges, hogy senki ne élhessen vissza az Ön e-mail címével. A következő naptól már kapja is az e-vangéliumot.

Ha gondja van a feliratkozással, kérem, forduljon a lista tulajdonosához, Horváth István Sándor atyához a his@katolikus.hu címen.

Sikeres feliratkozás Hiba történt a feliratkozás során.