Evangélium365 könyvesbolt

Horváth István Sándor: Igéddel éltess engem! A-B-C kötet

Az Igéddel éltess engem! A-B-C kötetek a 2008-2009-2010. évi elmélkedéseket tartalmazzák az evangéliumról vasár- és ünnepnapokra.

Hozzáadás a kedvencekhez

Horváth István Sándor: Igéddel éltess engem! A-B-C kötet

Szívesen olvassa a Bibliát? Vagy talán most szeretné elkezdeni a szentírás rendszeres olvasását? Szeretne hozzá hiteles egyházi magyarázatot, elmélkedést kapni?

Horváth István Sándor atya elmélkedései ehhez adnak segítséget. A napi evangéliumhoz kapcsolódó elmélkedések nem csak az interneten olvashatóak, hanem könyvben is megjelentek. Kiváló lelki olvasmány katolikusoknak és más felekezethez tartozóknak egyaránt,  akik a hit útján járva keresik Istent. 

 

Ajánlás

"Egy alkalommal első lelkipásztori helyemre, egy kis zalai faluba hívtak szentmisét tartani. Délután volt alkalmam arra, hogy meglátogassak néhány családot. Ellátogattam többek között egykori tanítványom családjához is.

Megérkezve, a nagypapát a tornácon, egy nagy karosszéken ülve találtam. Jakab bácsi, aki annak idején közel járt a nyolcvanhoz, s most már 95 éves, rongyosra imádkozott könyvekkel volt körülvéve. Mások bizonyára félreértenék, de én tudtam, hogy kicsorduló könnye a boldogság jele. A számomra leghasználtabbnak tűnő könyvből egy kis szentképet vett elő, majd láthatóan sokszor megtett mozdulattal a megfakult képecskével keresztet vetett. Jakab bácsi már nehezen beszél, de ez a mozdulat mindennél többet mondott számomra, hiszen erősen megkopott szentképén az én egykori újmisés papi képem volt. Jakab bácsi tizenhat éve imádkozik értem, a papért, s megkockáztatom a kijelentést, hogy nála többet csak az Édesanyám imádkozik pap fiáért.” (Részlet a 2010. június 13-ai elmélkedésből)

MOBIL EVANGÉLIUM ALKALMAZÁS

Töltse le okostelefonjára az evangelium365 alkalmazást és használja ki az egyéni beállítások lehetőségeit!

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Ön is megkaphatja naponta ingyen az e-vangéliumot e-mailben, ha feliratkozik levelezőlistánkra. Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson a "Feliratkozás" gombra. Hamarosan kap egy automatikus e-mailt, amelyben meg kell erősíteni a feliratkozást. A megerősítés azért szükséges, hogy senki ne élhessen vissza az Ön e-mail címével. A következő naptól már kapja is az e-vangéliumot.

Ha gondja van a feliratkozással, kérem, forduljon a lista tulajdonosához, Horváth István Sándor atyához a his@katolikus.hu címen.

Sikeres feliratkozás Hiba történt a feliratkozás során.