Élő Kenyér misekalauz - Előfizetés a 2019. évre

Havonta megjelenő misekalauz, a vasárnapi és ünnepnapi szentmise szövegeivel, szentek életével, játékos feladatokkal. 64+4 oldal. Teljes terjedelmében színes, minden oldalon képpel. 6-14 éves gyermekeknek ajánlott.

6600 Ft
20 db-tól 4800 Ft
Hozzáadás a kedvencekhez

Élő Kenyér misekalauz - Előfizetés a 2019. évre

Új előfizetés 2019. évre

Ha 2018. december 10-ig az Evangélium365 webáruházban Élő Kenyér 2019. évi előfizetést rendel, a 2018. decemberi számot ingyen, ajándékba elküldjük.

Az ajánlat az új előfizetőknek szól, tehát azoknak, akik korábban nem rendelték meg az Élő Kenyér gyermekújságot.

Katolikus szülőként fontos Önnek gyermeke vallásos nevelése? Szeretné, ha gyermeke jobban értené a szentmise törénéseit, részeit? Szeretné, ha gyermeke jobban odafigyelne Jézus üzenetére, a szentírás tanítására?
Hitoktatóként szeretne segítséget kapni, hogy hittanos tanítványai feladatok és imák segítségével feldolgozzák a szentmise üzenetét?
Erre ad megoldást az Élő Kenyér újság.
Az Élő Kenyér misekalauz havonta jelenik meg. Sok-sok képpel színesítve tartalmazza a szentmise állandó részeit, a vasárnapok változó szövegeit, szentek rövid életrajzát, valamint rejtvényeket és feladványokat, amelyek a szövegek megértését és elmélyítését szolgálják.
A szentmise a közösség ünnepe. Örömteli, ha a családi közösség minden tagja részt vesz a szentmisén, a plébániai közösség istentiszteletén. Különös figyelemmel fordulunk a családok felé, mert szeretnénk, hogy a család minden tagja otthon érezze magát a templomban. Az édesapák és férjek, az édesanyák és feleségek, a szülők, a nagyszülők, a gyermekek és a fiatalok egyaránt meghívást kapnak Istentől a találkozásra. Az Élő Kenyér segítséget nyújt a szentmisére való felkészüléshez és az azon való aktív részvételhez a családtagok számára.

Az Élő Kenyér misekalauz a hivatásgondozás ügyét is szeretné szolgálni azáltal, hogy külön is szólunk a minisztránsokhoz. A szándékunk az, hogy a minisztránsok, akik a szentmisén a legközelebb állnak az oltáron megjelenő Jézushoz, lélekben is egészen közel kerüljenek hozzá, s felkészülten és örömmel végezzék szolgálatukat.


Információk a postázásról
A postázás az év során kéthavonta történik, az aktuális hónapot megelőző két hétben.

MOBIL EVANGÉLIUM ALKALMAZÁS

Töltse le okostelefonjára az evangelium365 alkalmazást és használja ki az egyéni beállítások lehetőségeit!

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Ön is megkaphatja naponta ingyen az e-vangéliumot e-mailben, ha feliratkozik levelezőlistánkra. Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson a "Feliratkozás" gombra. Hamarosan kap egy automatikus e-mailt, amelyben meg kell erősíteni a feliratkozást. A megerősítés azért szükséges, hogy senki ne élhessen vissza az Ön e-mail címével. A következő naptól már kapja is az e-vangéliumot.

Ha gondja van a feliratkozással, kérem, forduljon a lista tulajdonosához, Horváth István Sándor atyához a his@katolikus.hu címen.

Sikeres feliratkozás Hiba történt a feliratkozás során.