Szent József - választható vonalazású füzet

Választható vonalazású füzet, színes, szentet ábrázoló borítóval, hátoldalán imával.

250 Ft
Vonalazás típusa: Kosárba helyezéshez a vonalazás típusának megadása kötelező!
Kérjük, jelölje be az alábbi ikonokon a választott vonalazást.
Hozzáadás a kedvencekhez

Szent József - választható vonalazású füzet

Állítsa össze gyermeke iskolai füzeteit az ő igényei szerint!

Iskolai füzetet, hittan füzetet keres gyermeke számára? Szeretné, ha gyermeke tanszerein vallásos kép, evangéliumi jelenet vagy egy szent lenne?

Mi arra adunk megoldást, hogy iskolás gyermeke füzetein, füzetboxain és más tanszerein találkozzon a Biblia üzentével, a szentírás igazságaival, Jézus tanításával, vagy a legismertebb szentekkel. Egyedülálló tanszereket kínálunk vallásos, hittanos gyermekek számára.

Így állíthatja össze a füzeteket: Válassza ki a megfelelő borítót, majd rendelje hozzá, milyen vonalazással szeretné. Egymás után több füzetet is összeállíthat.

Kínálatunkban jelenleg 28 különböző borító szerepel többféle stílusban és témában: vallásos jelképek, evangéliumi jelenetek, ismert szentek képei közül választhat.

MOBIL EVANGÉLIUM ALKALMAZÁS

Töltse le okostelefonjára az evangelium365 alkalmazást és használja ki az egyéni beállítások lehetőségeit!

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Ön is megkaphatja naponta ingyen az e-vangéliumot e-mailben, ha feliratkozik levelezőlistánkra. Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson a "Feliratkozás" gombra. Hamarosan kap egy automatikus e-mailt, amelyben meg kell erősíteni a feliratkozást. A megerősítés azért szükséges, hogy senki ne élhessen vissza az Ön e-mail címével. A következő naptól már kapja is az e-vangéliumot.

Ha gondja van a feliratkozással, kérem, forduljon a lista tulajdonosához, Horváth István Sándor atyához a his@katolikus.hu címen.

Sikeres feliratkozás Hiba történt a feliratkozás során.