Evangélium365 könyvesbolt

Rendezés:

Kedves e-vangélium olvasók!

Idén emlékezünk Brenner János atya vértanú halálának 60. évfordulójára. Olyan pap ő, aki szívének minden buzgóságával és lelkesedésével követte Jézust. Két testvére szintén megkapta a papi hivatás ajándékát. János atya buzgóságát az egykori rendszer nem nézte jó szemmel, ezért életére törtek, az Oltáriszentséget védelmezve halt meg hitéért. Boldoggáavatása jelenleg van folyamatban.

A Jó Pásztor követője című könyvem nem csupán az ő életének és papi szolgálatának eseményeit mutatja be, hanem életútja révén ad tanítást a papi hivatásról és emberi küldetésünkről, mégpedig a gyermekek számára is érthetően. A könyv felnőttek számára is hasznos útmutatást ad gyermekük vallásos nevelésére.


Könyvesboltunk tanszerkínálata füzetboxokkal is bűvült: 8 különböző füzetboxot teszünk elérhetővé számotokra tanszereink között, amelyek evangéliumi jeleneteket, példamutató szenteket jelenítenek meg gazdag grafikai és színvilággal, imádságokkal. Használják ezeket nagy örömmel a gyerekek!

Szeretettel: István atya – Horváth István Sándor

 • ÚJ

  Horváth István Sándor: A Jó Pásztor követője

  4. Gyermekkönyvek

  Képeskönyv Brenner János atyáról. 14 egész oldalas színes képpel, 10-18 éves gyerekeknek és fiataloknak.

  1100 Ft
 • Élő Kenyér misekalauz - Előfizetés a 2017. évre augusztustól decemberig (5 szám)

  1. Élő Kenyér misekalauz

  Havonta megjelenő misekalauz, a vasárnapi és ünnepnapi szentmise szövegeivel, szentek életével, játékos feladatokkal. 64+4 oldal. Teljes terjedelmében színes, minden oldalon képpel. 6-14 éves gyermekeknek ajánlott.

  2750 Ft
 • ÚJ

  Füzetbox A/5 – A Jó Pásztor

  Füzetboxok

  Jézus a Jó Pásztor.

  990 Ft
 • Első osztályos vonalas füzet

  Füzetek

  Első osztályosoknak való vonalas füzet, színes borítóval, az elején vallásos rajzzal és evangéliumi idézettel.

  180 Ft
 • Második osztályos vonalas füzet

  Füzetek

  Második osztályosoknak való vonalas füzet, színes borítóval, az elején vallásos rajzzal, hátoldalán imádsággal.

  180 Ft

MOBIL EVANGÉLIUM ALKALMAZÁS

Töltse le okostelefonjára az evangelium365 alkalmazást és használja ki az egyéni beállítások lehetőségeit!

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Ön is megkaphatja naponta ingyen az e-vangéliumot e-mailben, ha feliratkozik levelezőlistánkra. Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson a "Feliratkozás" gombra. Hamarosan kap egy automatikus e-mailt, amelyben meg kell erősíteni a feliratkozást. A megerősítés azért szükséges, hogy senki ne élhessen vissza az Ön e-mail címével. A következő naptól már kapja is az e-vangéliumot.

Ha gondja van a feliratkozással, kérem, forduljon a lista tulajdonosához, Horváth István Sándor atyához a his@katolikus.hu címen.

Sikeres feliratkozás Hiba történt a feliratkozás során.