Grafikust keresünk

2023.10.04.

Az Evangélium365 Kiadó rajzolót, illusztrátort, grafikust keres gyermekeknek szóló kiadványai készítéséhez. Olyan személyeket várunk a csapatba, akik nem csupán hobbiból szeretnek rajzolni, hanem szakirányú képesítéssel és tapasztalattal rendelkeznek. Mivel kiadványaink vallásos tartalmúak, illetve vallásos gyermekeknek szólnak, ezért előnynek számít, ha valaki gyakorolja vallását és vannak ismeretei vallási téren. A rajzolási technika szabadon választható, szabadkézi vagy számítógépes rajzolás egyaránt elfogadható.

Mind a munkáért, mind a képek felhasználásáért megegyezés szerinti összeget fizetünk. Érdeklődés esetén kérjük jelezni, hogy vállalkozóként vagy magánszemélyként kívánja-e a munkát végezni.

Távmunkáról van szó, az anyagokat e-mailben küldjük, a rajzokat pedig elektronikus formában várjuk.

Aki szívesen csatlakozna az Evangélium365 csapatához, kérjük, küldje el rövid bemutatkozóját, illetve referenciaként néhány korábbi munkáját, amely (lehetőleg) vallásos témában készült.

Ha ideje engedi, kérjük, válasszon kettőt az alábbi témák közül, és készítsen hozzá illusztrációt, amelyet szintén küldjön el. Célcsoport: 6-14 éves korosztály. Választható témák:

1. Szentmise jelenet: nagyböjti időszak, egy pap prédikál a templomban
2. Keresztúti stációk közül egy választott jelenet
3. Evangéliumi jelenet: a csodálatos kenyérszaporítás történetéből egy mozzanat
4. Hittanfüzet borítóra elképzelt kép, grafika, illusztráció alsó tagozatos gyermekeknek.

A jelentkezéseket az evangelium365@gmail.com e-mail címre várjuk.

Horváth István Sándor és az Evangélium365 csapata

MOBIL EVANGÉLIUM ALKALMAZÁS

Töltse le okostelefonjára az Evangelium365 alkalmazást az App Store vagy Google Play helyekről, és használja ki az egyéni beállítások lehetőségeit!

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Ön is megkaphatja naponta ingyen az e-vangéliumot e-mailben, ha feliratkozik levelezőlistánkra. Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson a "Feliratkozás" gombra. Hamarosan kap egy automatikus e-mailt, amelyben meg kell erősíteni a feliratkozást. A megerősítés azért szükséges, hogy senki ne élhessen vissza az Ön e-mail címével. A következő naptól már kapja is az e-vangéliumot.

Ha gondja van a feliratkozással, kérem, forduljon a lista tulajdonosához, Horváth István Sándor atyához a his@katolikus.hu címen.

Sikeres feliratkozás Hiba történt a feliratkozás során.