Ajánlom

Ajánlja ismerősének barátjának weboldalunkat...
Linkajánló
Ismerősök, barátok listája akiknek ajánlani szeretném a weboldalt


Küldéshez kérjük adja meg a mellékelt ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:
Letöltöm

Képek / Plakátok / SzórólapokImák

Mindenható Isten! Te azt akarod, hogy minden ember eljusson az üdvösségre, az örök életre. Fiad, Jézus Krisztus és az ő örömhíre által mutatod meg az utat mindenki számára. Köszönöm, hogy meghívtál engem az evangélium terjesztésére. A te szolgádként és egyszerű magvetőként szeretném végezni ezt a feladatot. Segíts, hogy fáradhatatlanul végezzem az igehirdetést és az evangelizációt, és tanításod jó magként hulljon az emberi szívekbe. Tudom, hogy minden növekedés neked köszönhető, ezért kérlek, gondoskodj arról, hogy az emberi szívekben jó talajra hulljon az üdvösség evangéliuma, és sokszoros termést hozzanak azok, akikhez eljut a te igazságod. Add, hogy az evangélium hirdetése bőséges gyümölcsöt teremjen és ezáltal megdicsőüljön a te neved! Legyen a te áldásod az e-vangélium minden olvasóján, családtagjaikon és szeretteiken!
Mindenható Isten! Segítsd az e-vangélium olvasóit, hogy buzgón figyeljenek szavadra! Adj nekik erőt, hogy megéljék mindazt, amit olvasnak! Adj nekik bátorságot és leleményességet, hogy ők is a te örömhíred hirdetői legyenek! Segítsd az e-vangélium olvasóit, hogy mindennapi feladataikban, küzdelmeikben, munkájukban és döntéseikben útmutatást nyújtson számukra az örömhír! Legyen számukra vigasztalás a betegségben és a szenvedés idején! Legyen számukra a lelki öröm igazi forrása! Legyen a te áldásod az e-vangélium minden olvasóján, családtagjaikon és szeretteiken!
Urunk, Jézus Krisztus! Tekints a sok aratnivalóra, mindazokra, akik szomjazzák evangéliumod tanítását, és küldj munkásokat aratásodba, hogy minden emberhez eljusson az örömhír! Add nekem Szentlelked erejét, és küldj engem is, hogy az evangélium lelkes hirdetője legyek! Erősítsd bennem a hivatástudatot, hogy az én feladatom is az emberek üdvösségének szolgálata. Táplálj Igéddel és Szent Testeddel! Gyűjtsön össze és formáljon minket egy közösséggé az igazság tanítása és támogasson bennünket a szentségek ereje, hogy előbbre jussunk az üdvösség és a szeretet útján.

Terjesztem

Sikeres üzenetküldés Hiba történt a beküldés során.

MOBIL EVANGÉLIUM ALKALMAZÁS

Töltse le okostelefonjára az Evangelium365 alkalmazást az App Store vagy Google Play helyekről, és használja ki az egyéni beállítások lehetőségeit!

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Ön is megkaphatja naponta ingyen az e-vangéliumot e-mailben, ha feliratkozik levelezőlistánkra. Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson a "Feliratkozás" gombra. Hamarosan kap egy automatikus e-mailt, amelyben meg kell erősíteni a feliratkozást. A megerősítés azért szükséges, hogy senki ne élhessen vissza az Ön e-mail címével. A következő naptól már kapja is az e-vangéliumot.

Ha gondja van a feliratkozással, kérem, forduljon a lista tulajdonosához, Horváth István Sándor atyához a his@katolikus.hu címen.

Sikeres feliratkozás Hiba történt a feliratkozás során.