Evangélium365 könyvesbolt

Rendezés:

Kedves e-vangélium olvasók!

Idén emlékezünk Brenner János atya vértanú halálának 60. évfordulójára. Olyan pap ő, aki szívének minden buzgóságával és lelkesedésével követte Jézust. Két testvére szintén megkapta a papi hivatás ajándékát. János atya buzgóságát az egykori rendszer nem nézte jó szemmel, ezért életére törtek, az Oltáriszentséget védelmezve halt meg hitéért. Boldoggáavatása jelenleg van folyamatban.

A Jó Pásztor követője című könyvem nem csupán az ő életének és papi szolgálatának eseményeit mutatja be, hanem életútja révén ad tanítást a papi hivatásról és emberi küldetésünkről, mégpedig a gyermekek számára is érthetően. A könyv felnőttek számára is hasznos útmutatást ad gyermekük vallásos nevelésére.

Könyvesboltunk tanszerkínálata füzetboxokkal is bűvült: 8 különböző füzetboxot teszünk elérhetővé számotokra tanszereink között, amelyek evangéliumi jeleneteket, példamutató szenteket jelenítenek meg gazdag grafikai és színvilággal, imádságokkal. Használják ezeket nagy örömmel a gyerekek!

Szeretettel: István atya – Horváth István Sándor

 • Élő Kenyér misekalauz - Előfizetés a 2017. áprilistól decemberig (9 szám)

  1. Élő Kenyér misekalauz

  Havonta megjelenő misekalauz, a vasárnapi és ünnepnapi szentmise szövegeivel, szentek életével, játékos feladatokkal. 64+4 oldal. Teljes terjedelmében színes, minden oldalon képpel. 6-14 éves gyermekeknek ajánlott.

  4950 Ft
 • Dr. Wächterné Lakatos Ágnes: Élő Evangélium az „A” évre

  2. Élő Evangélium foglalkoztató füzet

  E foglalkoztató füzet a liturgikus „A” évnek megfelelően kalauzolja a gyerekeket hétről hétre, mindig az adott vasárnapnak és ünnepnek megfelelő, kreativitást, gondolkodást és érzést kívánó feladatokkal.

  1200 Ft
 • ÚJ

  Füzetbox A/5 – A Jó Pásztor

  Füzetboxok

  Jézus a Jó Pásztor.

  990 Ft
 • ÚJ

  Horváth István Sándor: A Jó Pásztor követője

  4. Gyerekkönyvek

  Képeskönyv Brenner János atyáról. 14 egész oldalas színes képpel, 6-14 éves gyerekeknek és szüleiknek.

  1100 Ft
 • Harmadik osztályos vonalas füzet

  Füzetek

  Harmadik osztályosoknak való vonalas füzet, színes borítóval, az elején vallásos rajzzal, hátoldalán imádsággal.

  180 Ft

MOBIL EVANGÉLIUM ALKALMAZÁS

Töltse le okostelefonjára az evangelium365 alkalmazást és használja ki az egyéni beállítások lehetőségeit!

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Ön is megkaphatja naponta ingyen az e-vangéliumot e-mailben, ha feliratkozik levelezőlistánkra. Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson a "Feliratkozás" gombra. Hamarosan kap egy automatikus e-mailt, amelyben meg kell erősíteni a feliratkozást. A megerősítés azért szükséges, hogy senki ne élhessen vissza az Ön e-mail címével. A következő naptól már kapja is az e-vangéliumot.

Ha gondja van a feliratkozással, kérem, forduljon a lista tulajdonosához, Horváth István Sándor atyához a his@katolikus.hu címen.

Sikeres feliratkozás Hiba történt a feliratkozás során.